Advertisement

Adana Kozan Yangın / Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasında Yangın - Son Dakika - Adana'nın kozan ilçesinde dün çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı.

Adana Kozan Yangın / Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasında Yangın - Son Dakika - Adana'nın kozan ilçesinde dün çıkan orman yangını henüz kontrol altına alınamadı.. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubeli mevkiinde dün başlayan ve kontrol altına alınamayan orman yangınında söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubeyi köyünde 23 ağustos günü öğle saatinde 3 farklı noktada alanın belki 4'te 1'inde yangın var, 4'te 3'ünde yok. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale yaklaşık bin orman yangın işçisi, 200 arazöz ile yangına müdahale ediyor. 9 katlı toki̇ konutlarının 7'nci katındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Adana'nın kozan ilçesi ormanlık alan mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İlçemiz kozan'da adana yolu üzerinde bulunan kozan belediyesine ait sosyal yardım hizmetleri yangını gören vatandaşlar 110 i̇tfaiye ekiplerine haber verilmesi üzerine yangın yerine gelen adana. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Adana kozanda yangın çıktı adana'nın kozan ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı bir evde yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesi kuyubeyi köyünde 2 gün önce öğlen.

Adana Kozan'daki yangın tam 36 saattir söndürülemiyor ...
Adana Kozan'daki yangın tam 36 saattir söndürülemiyor ... from foto.haberler.com
Adana'nın kozan ilçesinde geçtiğimiz gün başlayan orman yangını devam ederken 200 hektardan üstesinden gelemeyeceğimiz bir yangın değil. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangında tedbiren bölgedeki 6 köyün boşaltıldığını, yanan alanın ise 150 hektarı geçtiğini söyledi. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. 9 katlı toki̇ konutlarının 7'nci katındaki yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubeyi köyünde 23 ağustos günü öğle saatinde 3 farklı noktada alanın belki 4'te 1'inde yangın var, 4'te 3'ünde yok. Vali elban, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. En büyük bir problem çok dağınık bir alanda küçük. Adana'nın kozan i̇lçesi, kuyubeli köyünde başlayan yangın büyüdü kozan kuyubeli köyünde adana'nın kozan ilçesinde ormanlık alanda devam eden yangının, köylülerin yaşam alanına.

Adana'nın kozan ilçesinde dün başlayan ve hala devam eden yangın bölgesine gelen tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, i̇nşallah en kısa sürede yangını kontrol altına almak üzere çalışmalarımız.

Ndeki kızılçam ormanlık alanında öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla havadan müdahale edilmeye tekrar bölgede sorti yapan 2 yangın söndürme uçağı ve 6 yangın söndürme helikopteri. En büyük bir problem çok dağınık bir alanda küçük. Danacılar mevkisindeki ormanlık alandan dumanlar çıktığını gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine yangın söndürme. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubeyi köyünde 23 ağustos günü öğle saatinde 3 farklı noktada alanın belki 4'te 1'inde yangın var, 4'te 3'ünde yok. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana'nın kozan i̇lçesi, kuyubeli köyünde başlayan yangın büyüdü kozan kuyubeli köyünde adana'nın kozan ilçesinde ormanlık alanda devam eden yangının, köylülerin yaşam alanına. Adana'nın kozan ilçesi ormanlık alan mevkiinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken. Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken vatandaşlar uyarıldı. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangında tedbiren bölgedeki 6 köyün boşaltıldığını, yanan alanın ise 150 hektarı geçtiğini söyledi.

Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor. Adana'nın kozan ilçesinde yerleşim alanlarına yakın ormanlık alanda yangın çıktı. Ndeki kızılçam ormanlık alanında öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dün öğle saatlerinde kozan'ın kuyubeyli mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın kontrol. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangında tedbiren bölgedeki 6 köyün boşaltıldığını, yanan alanın ise 150 hektarı geçtiğini söyledi.

Adana Aladağ ve Kozan'daki yangınlarda son durum - Gündem ...
Adana Aladağ ve Kozan'daki yangınlarda son durum - Gündem ... from icdn.tgrthaber.com.tr
Adana'nın kozan i̇lçesi, kuyubeli köyünde başlayan yangın büyüdü kozan kuyubeli köyünde adana'nın kozan ilçesinde ormanlık alanda devam eden yangının, köylülerin yaşam alanına. Yangın sonrası yaklaşık 10 hektarlık. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevreye yayılan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Vali elban, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Adana'nın kozan ilçesinde geçtiğimiz gün başlayan orman yangını devam ederken 200 hektardan üstesinden gelemeyeceğimiz bir yangın değil. Adana'nın kozan ilçesi kuyubeyi köyünde 2 gün önce öğlen. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor. Ali gökdal/kozan, (adana), (dha)adana´nın kozan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye yangın, 2 helikopter, 12 arazöz, 64 personel ve çok sayıda vatandaşın müdahalesiyle 1,5.

Adana'nın kozan ilçesinde geçtiğimiz gün başlayan orman yangını devam ederken 200 hektardan üstesinden gelemeyeceğimiz bir yangın değil.

Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangında tedbiren bölgedeki 6 köyün boşaltıldığını, yanan alanın ise 150 hektarı geçtiğini söyledi. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale yaklaşık bin orman yangın işçisi, 200 arazöz ile yangına müdahale ediyor. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubelli mahallesinde bulunan kızılçam ormanında çıkan yangın köylülerin dikkati sayesinde büyümeden söndürüldü. Adana'nın kozan ilçesinde dün başlayan ve hala devam eden yangın bölgesine gelen tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, i̇nşallah en kısa sürede yangını kontrol altına almak üzere çalışmalarımız. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana kozanda yangın çıktı adana'nın kozan ilçesinde üniversite öğrencilerinin kaldığı bir evde yangın çıktı. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. + adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubelli mahallesi kırsalında öğlen saatlerinde çıkan orman adana valisi süleyman elban, ''tedbiren bölgedeki 6 köy boşaltıldı, yanan alan 150 hektarı geçti. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü öğle saatlerinde üç farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubeli mevkiinde dün başlayan ve kontrol altına alınamayan orman yangınında söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

En büyük bir problem çok dağınık bir alanda küçük. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Öte yandan, alevlerin arasında kalan 12. Ndeki kızılçam ormanlık alanında öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana valisi süleyman elban, kozan'daki yangında tedbiren bölgedeki 6 köyün boşaltıldığını, yanan alanın ise 150 hektarı geçtiğini söyledi.

Adana Kozan'da 15 Hektar Çam Ormanı Küle Döndü!
Adana Kozan'da 15 Hektar Çam Ormanı Küle Döndü! from www.emlakgundemi.com.tr
Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Adana'nın kozan ilçesinde, saat 22.00 sıralarında kozan kalesi çevresindeki ormanlık alanda çıkan yangın adana orman bölge müdürlüğü ve büyükşehir belediyesi. Adana'nın kozan ilçesinde devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla havadan müdahale edilmeye tekrar bölgede sorti yapan 2 yangın söndürme uçağı ve 6 yangın söndürme helikopteri. Adana'nın kozan ilçesinde geçtiğimiz gün başlayan orman yangını devam ederken 200 hektardan üstesinden gelemeyeceğimiz bir yangın değil. Öte yandan, alevlerin arasında kalan 12. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede çevreye yayılan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Vali elban, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Ali gökdal/kozan, (adana), (dha)adana´nın kozan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye yangın, 2 helikopter, 12 arazöz, 64 personel ve çok sayıda vatandaşın müdahalesiyle 1,5.

Adana'nın kozan ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı.

Adana büyükşehir belediyesi, orman genel müdürlüğü ekipleriyle birlikte vatandaşlar yangını söndürmek için seferber. + adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubelli mahallesi kırsalında öğlen saatlerinde çıkan orman adana valisi süleyman elban, ''tedbiren bölgedeki 6 köy boşaltıldı, yanan alan 150 hektarı geçti. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale yaklaşık bin orman yangın işçisi, 200 arazöz ile yangına müdahale ediyor. Vali elban, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. En büyük bir problem çok dağınık bir alanda küçük. Kozan'ın kuyubeli köyündeki ormanlık alanda 23 ağustos günü öğle saatlerinde üç farklı noktada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ali gökdal/kozan, (adana), (dha)adana´nın kozan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın itfaiye yangın, 2 helikopter, 12 arazöz, 64 personel ve çok sayıda vatandaşın müdahalesiyle 1,5. Adana'nın kozan ilçesi kuyubeyi köyünde 2 gün önce öğlen. Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangında, yaklaşık 10 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Son dakika haberi.adana'nın kozan ilçesine bağlı kuyubelli mahallesi kırsalında öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine sıçradı. Adana kozan'da öğlen saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede büyüyerek yerleşim birimlerine havadan ve karadan müdahale edilen yangın, yerleşim birimlerini de tehdit edince jandarma. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor.

Adana'nın kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi adana yangın. Adana'nın kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor.

Post a Comment

0 Comments